Választani tudni kell, de sajnos sok tényező alakítja, hogy milyen pasikkal állsz szóba, és kikről gondolod, hogy megfelelőek lehetnek melléd. Sokan sajnos érzelmileg elérhetetlen pasikkal találják magukat szembe újra és újra, és egyáltalán nem véletlen, hogy így választanak. Lássuk, mi az a 3 ok, ami miatt mindig az ilyen férfiak mellett képzelik el a jövőjüket. 

Alacsony önbecsülés

Ameddig nincs rendben az önbizalmad, azzal sem leszel tökéletesen tisztában, hogy mire vágysz. Először építsd fel magadat, tisztázd magadban az érzéseidet, az igényeidet, a vágyaidat. Ha ez megvan, utána már látni fogod, kire érdemes időt szánni, és kire nem. 

Korábbi traumák és kötődési problémák

Akarva-akaratlanul, a múlt mindig hatással van a jelenre, ám egyes módszerekkel csökkenteni lehet ennek mértékét: a sok önfejlesztés, olvasás, terápia segíthet, hogy ne sémák és megszokások alapján alakítsd a szerelmi kapcsolataidat. Ezek segítségével azt is felismerheted, hogyha valaki egyáltalán nem kompatibilis veled. 

Nincs határ 

Itt az ideje, hogy meghúzd a határaidat! Sajnos sok pasi azt gondolhatja, hogy bármit megtehet, de ez egyáltalán nem oké. A férfinak tudnia kell, hogy tiszteled magadat, hogy megvannak a határsaid, és hogy minden esetben te döntesz arról, mekkora szerepet kaphat az életedben. Mutasd meg neki is, hogy mindig magadat választod majd, ha játszmázni akar!

via