A reggeli szex van, akinek egyáltalán nem kenyere (helló, bagoly típusú koránkelésgyűlölők!), másnak viszont az egyik legnagyobb gyönyörűség. Már csak azért is, mert sok férfi rendszerint akcióra készen szokott ébredni: most akkor menjen pocsékba az az erekció? Lásd még a témában a szexi meglepetésekről szóló cikkünk második pontját.

Miért pont reggel?

Jó, ezt a fegyverszünet nevű szexpózt a Kámaszútrában nem a konyhapulton csinálják, mint a fenti illusztráción, de nem is ez a lényeg. Viszont a Kámaszútrában sem mosnak fogat minden egyes szexpozíció előtt, és ez a fegyverszünet többek között pont azért alkalmas közvetlenül ébredés utánra, mert ha esetleg valamelyikőtöknek már nem a legfrissebb a lehellete, azt a partner úgysem fogja érezni.

Hogyan működik?

Merthogy úgy néz ez ki, hogy a befogadó fél hanyatt fekszik ágyon. Eddig ez akár a henyélő szexpóz is lehetne, merthogy a fegyverszünetnek az is nagy előnye, hogy mindkét fél kényelmesen, fekve élvezkedhet, nem kell kváziakrobatikus mutatványokat előadni, mint mondjuk az álló 69-ezésnél. Szóval hanyattfekvésben húzd fel a térdedet, hogy a talpad az ágyon legyen.

A behatoló fél feküdjön az oldalára, és partneréhez képest derékszögben helyezkedjen el, illetve feküdjön be a lábai alá! Hogy a behatolás még intenzívebb legyen, a lábaddal az ágyékodhoz szoríthatod a partneredet.

Ha valamiért nem teljesen kényelmes a behatolás, akkor tegyetek párnát a csípőtök alá ott, ahol meg kell emelni valamit. Sőt, ahogy hanyatt fekszel, a fejed alá is tehetsz egy párnát, és így könnyebben létrejön a szemkontaktus kettőtök között. A lehelletét nem, de a tekintetét magadon fogod érezni!

Na...?

Ha a végeredmény így néz ki...

via GIPHY

...akkor próbáljátok újra, valamit nagyon félreértettetek!

Via