Amerikai kollégáink hívják fel a figyelmet arra, mennyire mély behatolást és intim összebújást tesz lehetővé a balett-táncos szexpóz. Felkeresték Beth Bisbey szexszakértőt, aki a következőket mondta arról, hogy miért ajánlja különösen ezt a pozitúrát:

így könnyebben érhet össze a szeméremcsont és a klitorisz, és ezáltal könnyebb elérni az orgazmust behatolás közben.

És természetesen azért is ajánlható ez a póz, hogy legyen alkalmad a változatosságban gyönyörködni, ez ugyanis egy olyan póz, amiben mindketten álltok.

Klasszikus

A klasszikus balerinapóz rém egyszerű: egymással szemben álltok, és az egyik lábadat felemeled, azt például egy bútoron nyugtatva, vagy átkulcsolva veled a partnered csípőjét, de esetleg a behatoló fél tarthatja is azt a lábat a kezével-karjával. Egy igazi balerina meg simán feldobja a sarját a partnere vállára és meg van oldva a dolog.

A klasszikus balerinapóz viszont inkább rém, mint egyszerű azoknak a pároknak, ahol az egyik fél jóval magasabb, mint a másik. Ők vagy válasszanak egy másmilyen pózt ebből az összeállításunkból, vagy az alacsonyabb fél próbáljon meg ráállni valamire, ha ezt balesetveszélytől mentes módon meg tudja oldani.

A szakértő arra is emlékeztet, hogy ezt a pozíciót mindenféle szexjátékokkal remekül ki lehet egészíteni, például megfűszerezni az egészet egy kis anális játékkal is, de a mellek-mellbimbók is kéznél vannak ebben a felállásban, ha valamelyikőtök szereti, ha ezt a testrészét is izgatják.

Via Lucie Caron

...vagy Vizes

És amint azt a fenti illusztráció jobb felén láthatod, a klasszikus balettet kipróbálhatjátok a zuhany alatt is. Még izgalmasabbá teszi a dolgot, ha nem csak hagyjátok, hogy felülről csorogjon rátok az áldás, hanem leveszitek a zuhanyrózsát, és hagyjátok, hogy a vízsugár izgassa-simogassa az erre érzékeny részeiteket.

De mielőtt rohannál a fürdőbe, fontos tisztában lenned azzal, hogy a vizes felületen egy lábon balanszírozni nagyon veszélyes tud lenni. Elcsúszol, bevered a fejed stb. – nagyon nem szexi. Szóval csak akkor próbálkozzatok ezzel a pozícióval a zuhany alatt, ha van, amiben meg tudsz kapaszkodni, ha biztonságos a környezet, és ideális esetben egy csúszásgátló szőnyeg van a talpad alatt a síkos fürdőszobai felület helyett.

Via