Lassan és biztosan haladunk a tél felé. Az ősz egy átmeneti időszak az egyik végletből a másikba, már elég távoli emlék, amikor a perzselő melegben szinte rosszul esett hozzátapadni valakinek a meztelen testéhez. Na persze nem mintha a kánikulában ne lenne lehetséges a frenetikus szex, de most jöjjön 5 olyan póz, ami különösen illik ehhez a csendesebb, összebújósabb időszakhoz.

És igen, a többi kellék mellé elő lehet venni a gyertyákat, illatgyertyákat, dekorációt – csinálj a lakásban izgalmasan őszi hangulatot egy igazán erotikus együttlétért!

I. Kifli

Via Lucie Caron

Mi sem összebújósabb, mint a kiskifli-nagykifli póz? Ha az újdonság varázsát szeretnétek belevinni a dologba, a kiskifli felhúzhatja a lábát, a nagykifli pedig használhat egy vibrátort is, hogy még több élvezetet okozzon a partnerének.

II. Szembekifli

Via Lucie Caron

Még egy egymás mellett fekvős, összebújós póz, de itt most egymással szemben feküsztök, de ugyancsak az oldalatokon. Így például csókolózni is lehet közben, sőt, a befogadó fél azt is kipróbálhatja, milyen, ha fent levő térdét felhúzza, és azzal is úgymond átöleli partnerét.

IiI. Ölben

Via Lucie Caron

Nemcsak az ágyon lehet összebújni, hanem egy széken vagy egy fotelben vagy egy puffon is! Ez gyakorlatilag a cowgirl-pozíció, azaz a lovaglópóz azon verziója, amelyikben a ló nem hanyatt fekszik, hanem ül.

IV. Talicska

Via Lucie Caron

Egy szexpóz, ami néminemű izomtónust igényel mindkét résztvevő részéről: ez a talicska. A behatoló fél terpeszben áll a földön, a kezébe veszi a talicska két combját, felemeli a megfelelő magassághoz, és úgy khhmm tolja hátulról. A talicskának nem muszáj persze a tenyerére támaszkodnia, elég lehet az alkar is, úgy kevésbé fárasztó.

V.

Via Lucy Caron

A behatoló fél a földön ül, feltámasztott lábakkal. Partnere fentről ereszkedik rá, lehetővé téve a behatolást, a lábát szintén feltéve a vele szemben levő vállakra. Így alakul ki az a V alak, amiről ezt a pozíciót el lehet nevezni.

Via