Nemcsak rajtad múlik egy kapcsolat sikere, és nem is csupán a másik fél viselkedésén. Vannak olyan férfitípusok, akikbe beléjük van kódolva, hogy egyáltalán nem való nekik a kapcsolat. Lássuk azt a 3 típust, akiket jobb ha elkerülsz, ha hosszútávú kapcsolatra vágysz.

Szeretlek, de túl hamar

Sok nő vágyik olyan típusú pasira, aki viszonylag a kapcsolat elején tisztázza, hogy pontosan hányadán is állnak. De az sem a legjobb, amikor a vallomás túl gyorsan jön, és a szeretlek olyan gyorsan hangzik el, amikor szinte még biztos, hogy a másik félben nem alakulhatott ki ennyire mély érzés. Vannak olyan férfiak, akik a szerelembe szerelmesek, és nem a másik embert mérlegelve döntenek az érzéseikről. Jobb ha elkerülöd, mert csalódás lesz a vége.

Társfüggő

Úgy érzed, hogy bármit csinálsz helyesel, és nem mer neked ellent mondani? Többször is elmondta, hogy nem bír egyedül lenni, és mindig szükség van egy társra? Nem akar a barátaival lenni, mindenkit elmar maga körül, és csak veled foglalkozik? Hidd el,  nem túl hízelgő, ha a végletekig elmegy. A társfüggő férfi az őrületbe fog kergetni, mert tőled is elvárja majd, hogy mindenről lemondj érte.

Mr. intim

Csak a szex működik közöttetek, de azon kívül egyáltalán nem tudja, hogy hogyan kellene egy kapcsolatban viselkednie? Csak akkor képes az érzéseiről is és a meghittebb vágyairól mesélni, amikor szexuális kapcsolat előtt vagy annak során merülnek fel ezek a dolgok? Hidd el, hosszútávon nem leszel boldog az ilyen ember mellett, hiszen ha az ágyon kívül sehol nem tudtok kapcsolódni, egy idő után nem lesz, ami összetartson titeket.

via