Nem meglepő, a pasik is szeretnek néha füllenteni, hogy tutira célba érjenek, ha szexről van szó. De vajon mik azok a gyakori megszólalások, amelyeknek a fele sem igaz? Mutatjuk!

Nem tudok óvszerrel szexelni

Persze, hogy tud. Nagyon ritka az, hogy valaki érzékeny legyen az óvszer anyagára, vagy valóban egészségügyi háttere legyen annak, hogy nem tud ilyen módon közösülni. A legtöbb pasi viszont beveti a kényelme és az élvezet értéke miatt. De ne dőlj be, kérlek. Első a biztonság.

Mindig használok óvszert

Megérkezett az ellentét is. Nem, sajnos a pasik nagy része egyáltalán nem használ óvszert, ha nem muszáj, úgyhogy ha ezzel a dumával szeretne rávenni, hogy most nem kell, mert semmi baja, akkor kétszer is gondold át! 

Néha maszturbálok csak

A legfrissebb felmérések szerint a férfiak jelentős része minden nap magához nyúl, ami még akkor is egy reális adat, ha éppen kapcsolatban van. 

Soha nem történt még ilyen velem

Nem tart ki az aktus végéig a merevedés? Nincs ebben semmi ciki. Azt hazudni viszont, hogy ilyen még nem történt, annál inkább az. Semmi gond azzal, ha valaki nem egy gép, pontosan a tagadással gyomláljuk azt a tudatunkba, hogy kínos.

Imádom az ízed

Igen, valószínűleg tényleg élvezi, hogy kielégíthet orálisan, de azért ne essünk túlzásba! Ahogyan a pénisz sem egy ízletes nyalóka, úgy a női nemi szerv sem egy ízletes fogás. Gondolj csak bele, valószínűleg te sem mondod azt, hogy a pasi íze felér egy kulináris kalanddal.

Via