Arra vágysz, hogy senki ne zavarhasson meg, amíg maszturbálsz, és a lehető legnagyobb nyugalomban élhesd át a nagy betűs Oh-t? Akkor ezen a helyen végezd az önkielégítést, mert itt tutira a nyugalom szigetére repülsz! Szeretnéd tudni, mire figyelj oda a fürdőben történő maszturbáció során? Most eláruljuk!

A tisztaság

Mielőtt még lazítanál, győződj meg róla, hogy a fürdőszoba, a fürdőkád vagy a zuhanykabin tiszta. A vizes, párás környezetben sokkal könnyebben terjednek a bacik, így nagyobb veszélynek vagy kitéve. Az pedig egyértelmű, hogy az ember sokkal kellemesebben érzi magát, ha tiszta a környezet, amelyben a csúcsra jut.

Fedezd fel a helyszínt

A fürdőszoba már csak azért is remek helyszín, mert a lehetőségek tárháza végtelen. A zuhanyrózsa, a kád szerkezete, az ujjaid és a szexjátékok eddig nem ismert örömöket okozhatnak. 

A fürdőkád alkalmas arra, hogy a két szélére feltedd a lábad, és mélyebb legyen a behatolás a vibrátorral, vagy az ujjaiddal. Használd a zuhanyrózsát, ami mennyei, bizsergető érzést ad majd. 

Legyen rituális az élmény

Adj a környezetre! Ne legyen hétköznapi az élmény, hiszen a helyszín igazán különleges: itt aztán megadhatod a módját. Jöhetnek az illatgyertyák (na persze csak biztonságos távban), a füstölők, a halk, romantikus zenék. Kényeztesd a többi érzékszervedet is! Önts egy pohár pezsgőt, vagy keverj egy kellemes koktélt, és add át magadat az élvezeteknek!

via