A maszturbálás csodálatos módja lehet annak, hogy örömet szerezz magadnak, de vannak alapvető hibák, amiket sokan elkövetnek. Most eláruljuk, mi az a 6 dolog, amire figyelj oda, ha igazán a csúcsra szeretnél jutni! 

Giphy

 

1. Nincsenek meg a megfelelő körülmények és a hangulat

Nagyon fontos, hogy semmit sem szabad erőltetni, ezért valamilyen szinten erre is rá kell készülni. Ha nem tudod elengedni magadat olyan könnyen, sötétíts be, gyújts gyertyát, mintha egy romantikus estére készülnél. Rendkívül sokat számít, hogy ráhangolódj arra, ami történni fog. 

2. Nem kísérletezel

Azoknak, akik gyakran maszturbálnak már megvan egy jól bevált pozíciójuk, amiben csinálják. Nos, ez nem azt jelenti, hogy mindig a rutinhoz és a szokásokhoz kell alkalmazkodni. Mint a szex terén is, itt is fontos, hogy kísérletezz, mert egy idő után az egész önkielégítés egyhangú és unalmas lesz. Próbálj ki új pózokat, gondolj új fantáziákra, legyél kreatív!

3. Sietteted az orgazmust

A maszturbálás nem csak arról szól, hogy a csúcsra juss, de arról is, hogy az oda vezető utat élvezd, szeresd magadat, add meg a testednek azt, amire szüksége van. Lényegében ez egy módja annak, hogy kifejezd azt, hogy szereteted saját magadat, a maszturbálás pontosan annyira fontos, mint a végén az, hogy jöjjön az orgazmus.

4. Csak egy pontra fókuszálsz

Ne csupán arra fókuszálj, hogy mi van ott lent. Más erogén zónák is fontos szerepet kapnak a maszturbáció során is. Nem szabad megfeledkezni a nyakadról, a cicikről, a hasadról, bármiről, ami szex közben is izgató szokott lenni a számodra!

5. Ódzkodsz a szexjátékoktól

Természetesen az ujjaidal is elérheted az orgazmust, de ha már te is úgy érzed, hogy állandóan ugyanúgy zajlik a maszturbáció, és semmi újdonságot nem ad, akkor érdemes beruháznod egy szexjátékra. Ma már olyan játékok léteznek, amelyek tényleg elképesztő örömöket okoznak. Korábban írtunk egy történetről, ahol a szexjáték kipróbálója szinte elájult, amikor a csúcsra jutott. 

6. Túl sokat maszturbálsz és túl erősen

Nem lehet erőltetni! A maszturbáció lényege az örömszerzés. Talán érdemesebb a mennyiség helyett a minőségre menni, és tényleg időt adni magadnak, amikor úgy döntesz, hogy maszturbálni fogsz. Legyél gyengéd magadhoz és a testedhez. 

Via