Sokféle szex létezik, akár orális módon, akár behatolással. Most viszont megszületett a macskaszex, aminek az összebújás mellett a távolságtartás a lényege. De hogyan lehet ez élvezhető? Figyelj, magad is meglepődsz majd!

A macskaszex hihetetlenül népszerű lett

Na de hogyan lehet jó a szex akkor, ha a lényege nem az összebújás és a testek találkozása, hanem pontosan ennek ellentéte: a távolságtartás?

Emlékszel még A rossz tanár című filmre? Cameron Diaz nagy mestere volt a "ruhás dugásnak", és a macskaszexnél is valami hasonló dolog képezi az együttlét alapját. 

Itt, ebben az esetben nincsenek ruhák az aktus résztvevőin, ám ugyanezen az elven működik: a szerelem nem teljesedik be, az izgalmat pontosan a tiltás adja.

Mit jelent a macskaszex?

A macskaszex lényege, hogy a nő a hátán fekszik, a férfi fent helyezkedik el, akárcsak a misszionárius póznál. Ám ekkor nem a behatolás történik, a pasi csak odadörzsöli a hímvesszőjét a nő nemiszervéhez, és ezzel izgatja. Elsőre talán fapadosnak tűnhet ez a megoldás, pedig nem az: sokan akár a csúcsra is eljutnak így. 

A macskaszex sokak szerint rendkívül izgató, és amennyire hihetetlennek tűnik elsőre az orgazmus tőle, annyira egyszerű a gyakorlatban. 

Egy próbát megér, ha nektek ez nem elég, bármikor tovább mehettek! Ha egy kis kötözést is bevettek, akkor még komplexebb lehet az élmény!

via