Na, jó ezt mi magunk sem akarjuk elhinni, de egy lány a TikTokon árulta el, hogy borravalót ad a pasijának szex után, hogy értékelje a teljesítményét. 

Borravaló szex után? 

A @sometimesmamayells felhasználónevű tiktokker egy videóban beszélt arról, hogy létrehozott a férjének egy Venmo-fiókot (amerikai mobilfizetési szolgáltatás – a szerk.), hogy szex után borravallót tudjon adni a férjének, így értékelve a hálószobában nyújtott teljesítményét. 

Heti négy

A fiatal nő a platforma feltöltött felvételen megosztja a férje reakcióját is, miután megmutatta neki a fiókot. A srácot láthatón büszkeséggel töltötte el, hogy a felesége értékelése alapján jó párszor kapott sokcsillagos értékelést, kedves szavakat, na meg persze borravalót. Sőt, az egyperces kis klipből az is kiderül, hogy a szerelmesek hetente négyszer legalább összebújnak. A videó alatti kommentelők persze ezt nem is hagyták szó nélkül: 

Mióta vagytok házasok? Négyszer egy héten? Ez az ifjú házasok gyakorisága! 

– jegyezte meg az egyik hozzászóló, amire a videó készítője reagált is:

16 éves korunk óta vagyunk együtt, 19 évesen házasodtunk, 12 évvel ezelőtt. 

Elképesztő ötlet

Az ötlet egyébként valósággal felrobbantotta a TikTokot, a pár nappal ezelőtt feltöltött videó már több, mint 283 ezer kedvelésnél, és közel 3 milliós megtekintésnél jár. A kommentszekcióban is számos vélemény jelent meg, a felhasználók szerint ez egy zsenális gondolat, sokan pedig azt írták, hogy ők is ki fogják ezt próbálni a párjukon.

Ez a legjobb dolog, amit valaha láttam 

– fűzte hozzá az egyik hozzászóló, többen pedig azt is megjegyezték, hogy a videóban értékelt férj, mennyire jó pasi, az egyik hozzászóló például azt írta: 

Hú, hol találtad ez a Matthew McConaughey és Tom Cruise kombinációt? 

(via)