A szexhez hozzátartoznak a különböző hangok is. Van hogy ez kellemetlen, van hogy szexi, de olyan is, hogy kifejezetten kiábrándító. Na de mit gondolnak a pasik a queefről?

Mi is az a queef?

Tisztázzuk, a queef az, amikor a hüvely megtelik levegővel, ami a távozáskor hangokkal is jár. Hasonló, mintha szellentenél, ám a levegő a nemi szervből távozik, nem pedig a feneken keresztül. Sok nő zavarban érzi magát ilyenkor, de vajon a pasik szerint is ciki ez az egyébként teljesen természetes folyamat?

Gyerekes dolog

„Nekem egyáltalán nem jelent problémát. Aki emiatt csúnyán néz rád, az egyszerűen gyerek még. Ne vesztegesd az idődet olyannal, aki ennyire éretlen."

A kiváltó ok

„Azért jön ki ilyen hang, mert valami zseniális dolog történt. Nehogy már szégyellni kelljen magunkat, mert szexeltünk egy jót!"

Az izgatott

„Engem inkább izgat, hogy annyira bevadultunk, hogy ilyen hallható eredménye van."

Szakítóok

„Mindennek az alja lenne, ha ezt számon kérném bármin. Persze, amíg szexelünk addig jó, aztán megvetem azért, amit valójában én okoztam? A nőknek azt ajánlom, ez alapján már szűrhetnek. Akit ez zavar, azt ideje dobni."

Akár még vicces is lehet

„Mi van, hogy nevetünk is rajta. Néha figyelmen kívül hagyjuk, de soha nem problémázunk. Mindenki lépjen túl rajta, és ne engedje, hogy egy ilyen apróság elrontsa a szexet."

via