O

nly Fans felhasználóból lett szexuális segítő az a nő, aki azzal keresi a kenyerét, hogy párokat figyel meg szex közben. 

Inkább megmenti, nem tönkreteszi a kapcsolatokat

Nem mindennapi állása van annak a nőnek, aki korábban az Onlyfans-en lett ismert. 2018-ban online tartalomgyártóként kezdte karrierjét a felnőtteknek szóló oldalon, ahol hamar milliós jövedelemre tett szert havonta. Ő azonban nem elégszik meg a pénzzel, szeretne segíteni nőtársain. 

A legtöbb pasi azért jön hozzám, mert nem elégedettek azzal, amit a feleségük az ágyban csinál. Mindenkinek ez a problémája. Unják az otthoni szexet, és magányosak. 

Hannah pedig ezek hatására úgy döntött, hogy nem szeretné támogatni, hogy ezek a házasságok tönkremenjenek, inkább megoldásként használja magát.

Egyszer egy férfi úgy döntött, megkéri feleségét, hogy beszéljen Hannah-val, és tudja meg, a tartalomgyártó mitől annyira szexi, tanuljon tőle, hogyan lehetne vonzóbb, és hogyan lehetne meg újra a régi szikra. Ez pedig megmutatta, hogy neki igazából ez a hivatása, nem pedig a szexi fotók.

Jelen van szex közben

Több pár is megkért már, hogy legyek jelen náluk a hálószobában, amikor szexelnek. Ott vagyok, és közvetlenül az aktus alatt tanácsokat osztogatok nekik, utat mutatok, mit csináljanak az adott helyzetben, hogyan kényeztessék egymást. 

A férfiak sokszor nem adnak hangot ennek, de úgy érzik, hogy nem kapnak elég figyelmet. 

Ezzel arra utalt Hannah, hogy a legtöbb pasi úgy éli meg a szexet, mint valami verseny, ahol neki bizonyítania kell. Pedig ők is ugyanúgy vágynak a figyelemre és a kényeztetésre, na meg arra, hogy valaki beindítsa őket. 

via