„El sem tudom mondani, mennyire bejött a pasi, de egyszerűen sosem éreztem, hogy egy húron pendülnénk. 

Azt hittem, semmi esélyem nála

Többször is találkoztunk, és én többször is megpróbáltam bevágódni nála, de mindig lepattintott. Bármit is tettem, úgy éreztem, hogy inkább kínosnak talál, mint vonzónak. Próbáltam beszélgetni vele, de állandóan ellenállt. Lemondtam róla. Nem erőltetek semmit. Hiába tetszik nagyon, ennél többet már nem akartam tenni az ügyért. 

Aztán kiírtam az Instára, hogy holnap indul életem legnagyobb kalandja, nyakamba veszem Európát. És akkor megtörtént a lehetetlen: rám írt, hogy holnap elutazom-e. Megírtam neki, hogy igen, amire azt válaszolta, hogy az utolsó estém vele kell, hogy töltsem. 

Nem tudtam mire vélni a hirtelen aktivitást, de természetesen - ugyan nem álltam túl jól a pakolással -, belementem. 

Amikor legurítottunk pár italt, megkérdeztem, mégis miért találkoztunk most. Akkor jött a bizsergető hideg zuhany: elmondta, hogy az első perctől nagyon oda van értem, de sosem mert lépni. Hirtelen meg sem tudtam szólalni, de aztán tisztáztuk, elmondtam, hogy ugyanígy érzek, ha eddig nem vette volna észre. 

A vallomás

Az italok csak jöttek, egymás után ittuk őket, amikor elmondta, hogy nem lakik túl messze... És ha úgy gondolnám, az utolsó estémet vele tölteném, nem lenne ellenére. Akkor neki jött egy hideg zuhany, hiszen tisztáztuk, hogy csak 5 napra megyek, nem elköltözöm. 

Jót nevettünk a saját butaságunkon, aztán úgy éreztem, attól még, hogy visszajövök, szeretném vele tölteni az éjszakát. 

Elindultunk, de 10 méterenként megálltunk egy-egy heves csókcsatára. Egyszerűen nem tudtuk abbahagyni, és azt éreztük, hogy nem bírjuk ki amíg hazaérünk, akármennyire is lakik közel. Egy lámpaoszlophoz szorított, és olyan erősen megcsókolt, hogy majdnem elállt a lélegzetem. Aztán folytatta a sétát, mintha mi sem történt volna.

Uh... Ez mi volt?

Csak ennyit tudtam mondani, mire egy apró mosollyal visszafordult. Akkor azonban láttam a szemében, hogy valami megváltozott. Hevesen felém sétált, és nekinyomott a villanyoszlopnak.

Nem tudok hazáig várni, most azonnal akarlak

— mondta, és már kereste is, hogyan tud nekem örömet okozni. 

Soha nem volt még ekkora orgazmusom

Persze én csak azon agyaltam, hogy ugye nincs egyetlen biztonsági kamera sem, ami megörökítené, hogy éppen mit csinálunk. 

Őt viszont nem érdekelte, magabiztosan ereszkedett le a térdére. Gyorsan betette a a fejét a szoknyám alá, az egyik lábamat a vállára tette, óvatosan oldalra húzta a bugyimat, és elkezdett kielégíteni. 

Soha senki nem kényeztetett még így, egyszerűen nem tudott betelni velem. Varázslatos volt a nyelve, mintha egész nap csak ezt csinálná. Perceken belül elélveztem, és arra a pár pillanatra az sem érdekelt, ha meghallanak, nagyon hangos voltam. 

Végül nem jutottunk fel hozzá. Azt mondta, most már elenged az európai körútra. Felajánlottam, hogy viszonzom a kedvességét, de nem akarta. Azt akarta, hogy pihenjek. Modernkori úriember."

via