Ha azt gondolod, hogy mindent tudsz az orális szexről, és arról, hogyan látják ezt a férfiak, akkor nagyon tévedsz! Most arról vallottak a pasik, mik azok a dolgok, amelyről nem beszélnek a szexpartnereikkel, pedig úgy érzik, fontos lenne, hogy tisztában legyenek vele a nők. 

Ízek

Felesleges az ízeden görcsölni. Soha nem fogunk rá megjegyzést tenni, azért, mert mindegyik más. De tényleg mindegyik más. Van, aki kicsit nedvesebb, mások nem annyira. Annyira széles a skála, hogy kár azon rugóznod, hogyan tudnád befolyásolni. 

Halálfélelem

Minden válaszadó pasinak volt már olyan pillanata kielégítés közben, amikor azt gondolta, lehet, hogy itt véget ér az élete. A nők bele sem gondolnak, de néha alig kapnak levegőt odalent. A legveszélyesebb percek az orgazmus közben következnek be. 

Kilátás

Nem annyira csípjük, ha egy takaróval rejtegeted a tested. Nekünk a kilátás is nagyon fontos, imádjuk látni minden porcikádat. Azért csináljuk, mert oda vagyunk érted. 

Orgazmus

Előszeretettel vetjük be az orális szexet, mert így egyszerűbben elmész majd szex közben. Ez egy kis könnyítés számunkra, amivel nem félünk élni. 

Állkapocs torna

A megkérdezett pasik számára a legkényelmetlenebb, hogy a hosszabb szeánszok után az állkapcsuk egyszerűen felmondja a szolgálatot, mégsem hagyják abba. Cikinek érzik jelezni, hogy tényleg komoly fájdalmak gyötrik őket. 

Via