Lakva ismerszik meg az ember - na meg persze szex közben! Hogy hogyan viselkedtek egymással a pasiddal az ágyban, az mélyebb üzenetet hordoz magában, mint gondolnád. Lássuk, melyik az az 5 dolog, ami ha nem tabu közöttetek, akkor tényleg nagyon oda van érted!

Turn the lights off

Hiába kéred, hogy csak sötétben csináljátok? A pasid nem érti, hogy mi a gondod? Nem csoda! Ő oda van érted, minden porcikádat imádja, és képtelen veled betelni. Itt az ideje, hogy te is legalább ugyanannyira oda legyél magadért, mint ő!

Őszinteség

Elmondta már, ha valamit nem annyira élvezett? Ezt ne sértésnek vedd, ez a bizalom jele. Nem fél attól, hogy zárt ajtóknál találja magát, ha mer veled őszinte lenni. 

Új dolgok

Nem fél elmondani neked, hogy mire vágyik. Voltak már olyan kérései, amelyeket korábban nem gondoltál volna? Akkor tutira azt gondolja, hogy megbízhat benned, és valami tényleg különleges, szoros kapocs van közöttetek!

Afterlife

Szótlan marad? Hagyja, hogy a teste beszéljen helyette? Szorosan átölel? Igényli a közelséged, és nem csak addig, amíg ki nem elégül. Szeretné, hogy ez érzelmileg is egy fantasztikus kapcsolat legyen. 

Megcsókol

Annyira alapvető, mégis az egyik legbeszédesebb jel. Így szeretné a tudtodra adni, hogy a szex számára nem csak testiség veled.

via