Ha őrületes prosztatamasszázst adsz a pasidnak, hidd el, soha nem felejti majd el az élményt. Na de hogyan? Jöjjenek a tippek!

Kesztyű

Furán hangozhat, de a legjobb, ha a masszázst kesztyűben végzed. Nem csupán higiénikusabb, de sokkal könnyebb és élvezetesebb a behatolás, ha egy latex kesztyűben teszed azt. A kesztyű azt is megakadályozza, hogy körmeid véletlenül felsértsék a végbél érzékeny bőrét.

Síkosító

A prosztatamasszázsnál, akár csak az anális szexnél must-have a kenőanyag. A hátsó bemenet magától nem lesz síkosabb, így mindenképpen igénybe kell venni egy kis segítséget. Válasszatok kifejezetten az anális szexhez ajánlott síkosítót, mert ezek sűrűbbek és tartósabbak. 

Kézimunka

Mellette a péniszt se hanyagold el, kényeztesd a pasidat a másik kezeddel, hogy maximális legyen az élvezet. Így az orgazmus is hamarabb jöhet, és intenzívebb lehet. Amikor viszont jönne a nagy Oh, állj le, és ne engedjétek, hogy kitörjön. Ha késleltetitek a gyönyört, az még nagyobb lesz!

Szexjáték

Ha úgy érzed, kézzel még nem megy tökéletesen a technika, válassz egy hajlított vibrátort, hogy elérd a prosztatát. Olyat válassz, amely alkalmas a P-pont stimulálására az ismertető szerint. 

Lélegezzetek!

Mindkettőtök számára legyen prioritás a légzés, a legjobb, ha össze is hangoljátok. Teremtsétek meg a szexi hangulatot, árassza el a szobát a nyugalom, játsszatok az illatokkal, fényekkel! Sőt, akár töltsetek egy finom italt, de semmiképpen se vigyétek túlzásba. 

via