Ódákat lehetne arról zengeni, hogy mi az orális szex titka. Egyesek a szívó hatásra, mások a változatosságra esküsznek, ám a rúzstechnika remekül összefoglalja, mitől is lesz tökéletes. 

miről szól a rúzstechnika?

Megvan az a kép, amikor a filmekben egy nő kimegy a mosdóba, és szexin, légiesen felfrissíti a rúzst az ajkain? Pontosan ezt átültetve az orális szexbe az, ami a lényege lenne sokak szerint. 

A rúzst egyes helyeken erősen rányomjuk, máshol éppen hogy csak érintjük. Van, ahol végighúzzuk a rudat az ajkainkon, máshol viszont csak egy-egy pontot érintünk vele. 

Nos mindez más helyzetben is megállja a helyét

A hímvesszőt nem kell állandóan bent tartani, és nem is annyira jó, ha monoton az élmény. A változatosság itt is gyönyörködtet. 

Egy kis tapadó, szívó, határozott mozgás, amit felvált egy-egy puszi, helyváltoztatás. 

Jöhetnek a gyengéd pillanatok, amikor csak egy-egy másodpercre, itt-ott megérintjük a péniszt, aztán megint az egész hímvessző kényeztetése, immár kicsit határozottabban. 

Ha tehát elbizonytalanodsz, gondolj csak arra, mennyiféleképpen variálód a rúzsozó mozdulatokat, és azonnal tudni fogod, mitévő legyél a legintimebb helyzetekbe. 

Via