Szeretnéd, ha a szexuális életed tökéletes lenne? Ehhez sok dolognak kell klappolnia, ám ha ezt az öt dolgot ki tudod pipálni, az meglehetősen kielégítő.

Védekezz

Tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy semmilyen viszketés, fájdalom vagy kellemetlen állagú folyás, szag ne rontsa el az intim együttléteket. 

Ismerd meg önmagad

Ahhoz, hogy a szexet felhőtlenül élvezni tudd, tudnod kell, mi az amit élvezel, mi az ami jól esik, és mi az ami kellemetlenséget okoz. 

Önbecsülés

Szeresd és fogadd el magad! Persze, ez sokkal könnyebbnek hangzik, mint amilyen valójában, de gondolj csak bele. Addig, amíg csak a hibát és a rosszat keresed magadban, nagyon nehéz önfeledten élvezni az intim együttlétet. 

Nyitottság

Tudd, hogy mik a határaid, ám azon belül állj nyitottan a dolgokhoz. Nincs olyan, hogy ciki, a szex pedig nem bűn. Nyugodtan mondd ki, hogy mire vágysz, hogy hogyan szereted a szexet, a kényeztetést.

Jogok

Tudd, hogy vannak jogaid, és élj is ezekkel. Ne engedd, hogy manipuláljanak, befolyásoljanak. Dönts szabadon arról, hogy kivel és hogyan szexelsz. Ha csak óvszerrel, akkor ne engedd, hogy a pasi megtagadja ezt. Ha pedig valakinek nemet mondasz, az nem. 

Via