Miért jobb az elöltöltős mosógép a felültöltősnél? Hát mert lehet rajta szexelni.

A szürke hétköznapokat (és az ellaposodó kapcsolatokat) semmivel sem lehet jobban feldobni, mint egy kis szexszel egy szokatlan helyen, és ez a szokatlan hely lehet például – miután a zuhanyt már kiveséztük –  a mosógép teteje is. Alább találsz négy pózt, amit ki lehet próbálni, amíg folttalanodik a szennyes. Kényelmesebbek előbb terítsék le a gépet egy törölközővel, merészebbek várják meg a centrifugálást!

1. Hátulról

A pozíció, amivel talán elkezdeni érdemes, hogy kitapasztaljátok, hogy tényleg bejön-e ez nektek. Itt ugyanis a lábad a földön állva tartja a testsúlyodat, és a mosógép felé fordulva minél inkább rádőlsz a rezgő gépre, annál inkább átveszi a vibrálást a tested. Te szemben vagy a mosógéppel és háttal a partnerednek, ő mögédáll, és a többit már nyilván nem kell magyarázni.

2. Szemből

Ülj rá a gép szélére úgy, hogy a lábad lelógjon. Akár hátra is dőlhetsz, az alkarodra támaszkodva, ha így könnyebben megtalálod az egyensúlyodat. A partnered veled szembefordulva álljon veled szembe, te pedig kulcsold át a testét a lábaddal, aztán már nincs más dolgotok, mint megpróbálni átvenni a mosás ritmusát.

3. Derékszögben

Az előző pozícióhoz sokban hasonlít: ez megint úgy kezdődik, hogy ráülsz a mosógép szélére, de ezúttal feküdj rá hanyatt, hogy a felsőtested vízszintes legyen. Így a partnered felsőteste derékszöget zár majd be a tiéddel, amikor odaáll eléd a mosógép mellé. A lábadat vagy nyújtsd ki felfelé az ő felsőteste mentén, vagy húzd fel őket behajlítva.

4. Orálisan

És az orális szexet is kipróbálhatjátok a mosógépen mindkét verzióban. Az egyikőtök ráül a gépre, a másik pedig szájjal okoz neki gyönyört. Elsőre minden bizonnyal fura lesz, hogy a befogadó fél olyan intenzíven vibrál, de hamar meg fogjátok találni a módszert, ahogy a legtöbb élvezetet nyújt ez a felállás!

Via