Egy nő vallomása arról, hogy fülig szerelmes a párjába, de a szex már nem élvezetes számára, ugyanis a pasinak van egy berögződése, amit nem hajlandó elengedni. A történet elmesélője először úgy érezte, hogy végre megtalálta azt a bizonyos személyt, aki úgy élvezi az együttléteket, mint ő és nyugodtan kísérletezgethetnek. 

Kiderült, hogy a pasi nagyon imádja a szűk ruhákat, a harisnyákat, valamint a magassarkú cipőket a nőkön. A sztori elmesélője természetesen imád örömet okozni a pasijának, ezért gyakran viseli ezeket a ruhadarabokat. A probléma csak az, hogy a szexuális életük másképp már nem működik. 

Most már szükséges a harsinya vagy a magassarkú ahhoz, hogy szexeljünk. Sokszor nincs kedvem kiöltözni, de a most már nincsenek gyors menetek vagy szenvedélyes romantikázás másképp. A pasim mindig azt mondja, hogy tudom, hogy mit szeret. A szexuális életünk túlságosan megváltozott. Nem kellene ekkora erőfeszítésnek lennie a szexnek mindig. Hétvégente még mindig kiöltözök neki és jót szexelünk, de hiányzik, hogy enélkül is akarjon engem 

- írta a nő.

Ezt válaszolta a szakértő

A kétségbeesett nő levelére Pamela Stephenson Connolly pszichoterapeuta válaszolt: 

Vannak, akik szexuálisan annyira korlátozottak, hogy szükségük van bizonyos elemek jelenlétére ahhoz, beinduljanak és orgazmusuk legyen. Ez általában idővel jön létre és valamiféle szorongáshoz kapcsolódik. Az is lehetséges, hogy a pasi felfedezett valamilyen nehézséget és nem tud beindulni már úgy, mint régen, de fontos, hogy a párok megbeszéljék egymással a problémát. Mindketten megérdemlitek, hogy az igényeitek ki legyenek elégítve. 

Via