Ahány ház, annyi szokás, ahány ember annyiféle szex. De leglább 8. Neked hány pipád van ezen a listán? 

Az Első szex

Mindenkinek el kell kezdenie valahol. Az első szex élménye vegyes, vannak, akiknek a kezdeti próbálkozás ellenére is örök élmény marad és máris fantasztikusnak érzik a közösülést. Másoknak azonban kínos, gyors és felejthető.

2. Szakítási szex

Sokan elítélik, de rengeteg párkapcsolatot zárnak szexszel. Úgy érzik, ennyi még jár nekik, búcsúzzanak el kedvesen, összebújva. Mindkét fél tudja, hogy ez az utolsó, és pontosan ez adja meg a varázsát. 

3. Dühös szex 

Amikor a szavak már elfogynak, sokan fordulnak a test nyelvéhez. A bocsánatkérések és a hosszú monológok helyett vannak akik azt gondolják, így kívánják rendezni az ellentéteket.

4. Az első észbontó szex

Az első alkalom után sok időbe telhet, mire az ember rájön, mennyire nagyszerű és bombasztikus lehet a szex. Az első olyan élményre, amely valami teljesen mást ad sokszor sokat kell várni. Amikor egy ilyet tapasztalsz, kétségbe vonod, eddig mit jelentett az életedben a szex. 

5. Egyéjszakás kaland

Persze, sokan elítélik, de mégis rengetegen átélik. Amíg az ember kellően felkészül rá lelkileg, a helyén tudja kezelni, és még a védekezésre is figyel, addig csak egyéni döntés lehet, ki mire vágyik. 

6. Szex azzal, akivel sosem beszélgetnél

Van, hogy az ember egyszerűen sehogy nem találja a közös hangot a másikkal. Mégis, annyira erős a kémia, hogy már nem is akartok beszélgetni, irány az ágy. Te sem érted, miért, mégis megtörténik. 

7. Szex egy baráttal

Ezt aztán százszor meg kell gondolni, mert ha félresiklik, akkor talán örökre búcsút inthettek egymásnak. Ha tervezett a dolgok, mindenre gondolnotok kell, beszélgessetek őszintén. Ha pedig a pillanat hevében történik, akkor utána se kerülgessétek a forró kását: nyíltan, őszintén dumáljátok át a helyzetet. 

8. Csődbe ment szex

Mindenkinek az életében van egy olyan szexuális élmény, ami kudarccal végződik. Nem probléma, nincs ebben semmi ciki, innen szép nyerni!

Via