Szeretnél összebújni a pároddal, ám félsz, hogy esetleg terhesség lesz az együtt töltött percek vége? Akkor megmutatjuk azt az 5 szexpózt, amelyeket talán jobb kerülni, mert ezekben a legnagyobb a teherbeesés esélye. 

Ezekben a pózokban a legkönnyebb teherbeesni

Na nem csupán a szexpóz tehet arról, ha valaki terhes lesz az együttlét során. Számos más tényező is befolyásolja ennek esélyét, mint az életkor, a közösülés időpontja, a ciklus, a partner spermáinak minősége. Mégis, vannak olyan szexpózok, amelyekben kicsit egyszerűbb, hogy minden oda jusson ahova kell, és bővüljön a család. 

Kutyapóz

Igen, az imádott kutyapóz is a listán van, ugyanis annyira mély behatolást biztosít, hogy így az egyik legkönnyebb teherbe esni. 

Misszionárius

A misszionárius póz alapvetően nagy esély biztosít a terhességre, ám ha ezt tovább cifrázzuk, akkor mindenképpen. Lábak a nyakban, vagy éppen a partner derekán körbefonva? Ezzel aztán egekbe szökik az esély!

Fordított lovaglópóz

Ebben az esetben a behatolási szög lehetővé teszi a behatolás mélységének szabályozását azáltal, hogy a méhnyak a lehető legközelebb van a pénisz hegyéhez az ejakuláció során.

Az olló

Újra visszatért a divatba az ollópóz, amikor a párok egymással szemben helyezkednek el a behatoláshoz. Ez is hihetetlen mélységeket nyit, így ez is az ötös lista szereplője lett.

Fekvő kutya

A hasadon fekszel, és a párod így hatol beléd? Ez különösen megnöveli a terhesség esélyét azoknál a nőknél, akiknek hátrahajló méhe van!

via