A szerelemben csak a szeretet mértéke számít. Nem így gondolja azonban pár kommentelő, akik előszeretettel kóstolgatják a túlsúlyos influencert, amiért barátja sokkal vékonyabb nála. 

A kommentelők szerint ciki, hogy a párja vékony amíg ő plus size

A plus size influencer, Lexie Lemon nem törődik a trollokkal, akik állandóan bántják azért, mert egy nála sokkal vékonyabb férfival él kapcsolatban. A New Orleans-i nő több mint 2 millió követővel büszkélkedhet a TikTokon, és itt előszeretettel mutatja meg saját testét, na meg a barátját is. 

A kommentszekcióban állandó téma a páros tagjai között jelenlévő súlykülönbség, ám Lexie Lemon nem érzi úgy, hogy kilókon kellene alapulni a boldogságuknak. Most pedig már egyáltalán nem is tartja magában a véleményét, új videóiban karakán módon beleáll a konfliktusba, amely a rosszindulatú kommentelők és közte alakult ki. 

Keményen kiosztotta a kommentelőket

Amint egy túlsulyos csaj egy vékonyabb pasival posztol, megjelennek a kövérségfóbiások. Nyilván, majd ti fogjátok megmondani, hogy a testalkatom alapján kivel randizhatok, nem? 

Ahelyett, hogy Lexie Lemon szomorú lenne a kommentek miatt és bújkálna az emberek elől, büszkén vállalja magát, vagyis magukat. Nemrég még közös táncos videóra is adta a fejét, hogy megmutassa, ő tényleg nagyon boldog, és szereti magát. 

Sokan támogatják és felnéznek rá

Sokan persze mellette állnak, és hangot is adnak ennek. 

Felháborító ez az egész. Egyátalán nem igazságos, hogy így bánnak veletek a kommentelők. Hihetetlen, hogy az emberek azt hiszik, joguk van beleszólni abba, hogy ki kivel boldog. Semmi közük hozzá!

Lexie egyébként mára egy igazi példakép lett sok fiatal lány számára, ugyanis úgy érzik, a plus size influencer segített nekik abban, hogy ne adják lejjebb a párkeresésnél az igényeiket, valamint, hogy büszkén megmutathassák magukat az embereknek. 

via