Kezdetben csak úgy repkedtek a pillangók mindkettőtök gyomrában, mára viszont ez az érzés megváltozott. Valami más lett, hiszen a partneredd már nem érzi azt, amit te. Ez viszonzatlan kapcsolatban élsz. 

Viszonzatlan kapcsolat

Egy viszonzatlan kapcsolatban élni lehetetlen. A lelki békédhez elengedhetetlen, hogy továbblépj, és rátalálj saját magadra, valamint arra a személyre, aki a nagy Ő lehet. Tudjuk, hogy az egyik legrosszabb érzés, mikor nem szeretnek viszont, így íme néhány bombabiztos módszer, amivel búcsút mondhatsz az érzésnek

Ismerd fel az érzéseidet

Ha felismered, hogy a jelenlegi kapcsolatod már kihűlt, és semmi esély nincs rá, hogy megmentsétek, lépj!

Próbáld meg elmondani a pasidnak, hogy mit érzel, meglátod felszabadulsz majd utána. 

Kapcsolat megszakítása

Tudjuk, hogy nehéz minden kapcsolatod megszakítani az exeddel, viszont szükségszerű. Ha továbbra is kommunikálsz vele, azzal csak megnehezíted a továbblépést. A legjobb, ha törlöd az ismerőseid közül vagy tiltod a közösségi oldalakon.

Én-idő 

Minél több időt szánsz magadra, annál jobb! Csinálj olyat, ami örömet okoz. Menj el a legközelebbi konditerembe, sétálj nagyokat, vagy nézd meg a kedvenc sorozatodat. 

Tudd, hogy hol a határ

Ha az exed megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot, tedd világossá számára, hogy ebben nem vagy partner. A határok kijelölése segít, hogy lelkileg minél előbb feltöltődj. 

Ne Hibáztatsd magad

Sem magadat, sem a pasidat nem szabad hibáztad azért, amiért a kapcsolatotok nem működik tovább. Helyette inkább arra koncentrálj, hogy minél előbb új életet kezdj, és fogadd el, hogy most ezt dobta az élet.

Család, barátok

Szakítás után kerüld a negatív embereket és energiákat, és olyanokkal vedd körül magad, akik viszont szeretnek, így neked is sokkal jobb lesz a kedved. 

via