Jelenleg egyedül van Apró Anna, A Város Királynői egyik szereplője. Anna most a Fókusznak adott interjút, ahol beszélt a szerelmi életéről, és elárulta, hogy ki tetszik neki igazán. 

Magyar rapper tetszik A Város Királynői sztárjának 

A realityben fontos szerep jut a szerelemnek és a romantikának, hiszen a nők magánéletét is bemutatja az RTL. Innen tudjuk például, hogy Paulina esküvője nem is olyan régen elmaradt, Anna pedig már hónapok óta szingli. 

Apró Anna rögtön az első adásban elárulta, hogy vágyik egy férfire, hiszen saját magát nem tudja teherbe ejteni, és a saját kezét sem tudja megkérni. A szerelem pedig egy olyan dolog, ami az utóbbi időben sajnos elkerülte. 

Most a Fókusznak adott egy interjút, a beszélgetés során pedig elárulta, hogy mivel tölti a napjait. Természetesen a szerelemről is szó volt, Anna pedig elmondta, hogy melyik magyar híresség tetszik neki. 

Tudod, kibe vagyok szerelmes? Elmondom. A rapper fiúba. Hogy hívják? A Krúbi. A Krúbi, Úristen!

– mesélte, majd hozzátette, hogy úgy tudja, nem szereti a gazdag lányokat

Nem tudni, hogy Anna mennyire gondolta komolyan a vallomást, ennek ellenére igazán meglepő volt. Az interjú során egyébként elárulta, hogy eleinte furcsa volt neki a forgatás, és sokszor voltak viták, de ezt a nézők A Város Királynőiben úgyis láthatják.