Ahogyan arról mi is beszámtunk Aaron Carter november elején hunyt el tragikusan fiatalon, a halálának a pontos körülményei pedig máig nem ismertek. A zenész mindössze 34 éves volt, a holttestét pedig az otthonában, a fürdőkádban találták meg, először azt hitték megfulladt. 

Nem baleset volt?

Később kiderült, hogy a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek az öccsére a házvezetőnő talált rá, ő értesítette a mentőket, a szomszédok elmondása szerint önkívületi állapotban. Bár Aaron halálának a pontos oka egészen mostanáig nem derült, de az édesanyja szerint nem baleset történt, a gyászoló szülő szerint ugyanis a fia bűncselekmény áldozata lett. 

Sokkoló fotók

Jane Carter, hogy bizonyítsa az igazát több, sokkoló fotót is megosztott a közösségi médiában, amik Aaron halálának a helyszínén készültek. A vérfagyasztó felvételeken a zenész fürdőszobája látható, valamint a fürdőkád, ahol rátaláltak a holttestére. Az édesanya állítja, hogy Aaron családja, valamint a barátai is támogatták, hogy közzétegye a fotókat, mert úgy gondolják, fel kell hívni az emberek figyelmét erre az ügyre, valamint kiemelte, hogy a felvételeket nem a rendőrök rögzítették. 

A fiam mentális betegsége, illetve a vényköteles gyógyszerekkel kapcsolatos problémái miatt ők (a rendőrök) valami egyszerű történetet akartak ebből kihozni, ugyanis nem idejük vagy éppen kedvük foglalkozni az esettel

– állítja Jane, aki azt is hozzátette, vannak emberek, akik ártani akartak a fiának, és akiket most felelősségre kell vonni. 

Nem fulladás okozta a halálát 

Aaron Carter halálának kapcsán azonban a Los Angeles-i hallotkém hivatal azt közölte, hogy a boncolás során nem találtak a vizet a tüdejében, vagyis nem fulladhatott meg. A halálának a helyszínén készült sokkoló felvételek ITT érhetők el. 

(via)