A TMZ számolt be arról elsőként, hogy a legnagyobb titokban megszületett Ashley Olsen és Louis Eisner első gyermeke. A portál egy közeli ismerőstől értesült a hírről, és a baba nemét, illetve nevét is elárulták. 

Pár hónappal ezelőtt született meg Ashley Olsen első gyermeke

A sztárpár nagyon keveset beszél a magánéletéről, 2017-ben jöttek össze, de sosem válaszoltak a kapcsolatukat érintő kérdésekre. Ashley és Louis tavaly év végén házasodtak össze, az információk szerint egy szűk körű ceremónián. Az esküvő pontos dátumát nem lehet tudni, csak hetekkel később derült ki az is, hogy összeházasodtak

A TMZ szerint pár hónappal ezelőtt megszületett az első közös gyermekük, egy kisfiú, aki az Otto nevet kapta. Az online lap beszámolója szerint New Yorkban született, az informátorok elárulták, hogy a szülők nagyon boldogok, és az egész család várta már a baba érkezését. 

A magazin kereste Ashley Olsen képviselőjét, de eddig sem ő, sem a híresség nem erősítette meg az információkat. A hír meglepte az embereket, hiszen a terhességről sem lehetett tudni. A sztárpár magánélete nagyon privát, így nem csoda, hogy nem történt hivatalos bejelentés.  


Via