Ha nem tudnánk pontosan, ki van a képen, akkor nagy eséllyel nekünk is nehéz lenne kitalálni, hogy Colin Farrellt látjuk. A színészt a Batman spin-offjának, a Pingvinnek a forgatásán kapták lencsevégre, Manhattan utcáin, de az arra sétálók valószínűleg nem is sejtették, hogy Hollywood egyik legdögösebb pasija halad el mellettük. 

Nem lehet felismerni 

A 46 éves sztárt ugyanis gyakorlatilag a felismerhetetlenségig elmaszkírozták, ugyanis ismét a DC Comics egyik főgonoszának, Pingvinnek a bőrébe bújik. A Pingvin című sorozat a HBO Maxon debütál majd, Colin Farrel pedig visszatér, mint Oswald Chesterfield Cobblepot, azaz Pingvin, aki nem más, mint Batman egyik legnagyobb ellensége. Farrell egyébként már alakította a karaktert, s bár ott is nehezen volt felismerhető, most mégis egy kicsit máshogy néz ki, mint akkor. Az, hogy ennek mi az oka, egyelőre még nem teljesen világos. 

Elképesztő átalakulás

Farrell, aki amúgy az egyik legszexibb pasinak számít még mindig Hollywoodban a forgatás kedvéért lemondott a vonzó külsejéről, sőt Pingvinként bátran ki lehet mondani: felismerhetetlen. Ahhoz, hogy életre hívja a karaktert Farrell olyan arcprotézist visel, ami nagyobb állat, valamint tokát és sebekkel teli bőrt ad neki. 

Ekkor érkezik

Colin Farrell először egy hónappal ezelőtt beszélt arról, hogy a spin-offban fog szerepelni, elmondása szerint izgatottan várja, hogy újra a karakter bőrébe bújhasson. A Pingvin várhatóan 2024-ben érkezik majd a HBO Maxra, a fanok pedig örülhetnek, mert nem sokkal utána, 2025-ben a Batman 2-t is végre bemutatják majd. 

Szavazás

(via)