Ahogyan arról mi is beszámoltunk a Grammy-gálát követően több napon át lázban tartotta a világot, hogy pontosan mi is történt Ben Affleck és Jennifer Lopez között. Egyesek szerint a szerelmesek összevesztek, míg ők maguk állították ilyesmiről nem volt szó. 

Vette őket a kamera

Mint ismert Ben nem érezte túlságosan jól magát a Grammy-díjátadón, erről pedig tökéletesen árulkodott az arckifezése is. Ezt látván a felesége Jennifer, úgy tűnt, hogy rászól, fejezze már ezt be, és próbáljon meg egy kicsit jobb képet vágni az egészhez. Mindez azonban úgy zajlott le köztük, hogy nem vették észre, veszi őket a kamera. A páros közti kommunikációt egy testbeszédszakértő is elemezte, továbbá ajakolvasó is próbálta megfejteni, miről mehetett a dühösnek tűnő csevej, de a pontos igazság nem derült ki, eddig! 

Ben végre elárulta, mi történt 

Ben Affleck ugyanis végre megtörte a csendet, és elárulta, mi is történt azokban a pillanatokban, amik utána futótűzként kezdtek el terjedni a neten. A színész elmondta, egyáltalán nem érezte magát rosszul a partin, csak meglepődött, amikor a műsorvezető, Noah Trevor melléjük ölt le konferálni. 

Ekkor látszódtunk a kamera képén, de azt nem tudtam, hogy megy a felvétel. Ekkor odahajoltam Jenhez, és azt mondtam neki: „Ha elindult a felvétel, arréb húzódom tőled, és hagyom, hogy Trevor mellett ülj.” Erre ő azt mondgta: „Rohadtul ne merészelj engem itt hagyni.” (...) Ez egy ilyen férj és feleség közti dolog 

– magyarázta Ben. 

A tiktokker mindent hallott 

Egyébként Ben és Jen állítólagos veszekedése kapcsán már korábban a népszerű tiktokker, @almostannna is elárult pár dolgot, ugyanis ő pont a sztárpár mellett ült a díjátadón. A fiatal lány állítása szerint szó sem volt veszekedésről. Az influencer azt mondja, hogy JLo egy ponton megmutatta a telefonját Ben Afflecnek és azt mondta: 

Úristen, édesem, nézd ezt a mémet, ami rólad kering. Istenem, már megint. 

Vagyis a tiktokker állítása szerint a páros már a díjátadón pontosan tudta, hogy Ben arckifejezéséről mém kering a neten, de ez őket egyáltalán nem zavarta. @almostannna a videójában arról is beszélt, hogy a színész valóban nem volt túl boldog, hogy ott kell lennie a gálán, de ő és az énekesnő ennek ellenére látszólag szuper szerelmesek és aranyosak voltak, végig fogták egymás kezét is.  

Nem tudom, hogyan írhatnám ezt jobban le, de egyszerűen látszot, hogy jól vannak. Nem úgy történt ez, hogy hú akkor ez most váláshoz vezet. 

(via)