Brooklyn Beckham és Nicola Peltz a többi hírességhez hasonlóan Párizsban vannak, hogy részt vegyenek a divathét eseményein. Ám a szórakozásukat beárnyékolta egy kellemetlen incidens. 

Nem engedték be Brooklyn Beckhamet egy szórakozóhelyre

Az informátorok szerint még csütörtökön történt az eset, amiről felvétel is készült. A beszámolók szerint Brooklyn és Nicola Párizs egyik legnépszerűbb szórakozóhelyére szerettek volna elmenni, de a biztonsági őrök nem engedték be őket. 

A @celebsinparis felvétele szerint Brooklyn és Nicola a Raspoutine nevű szórakozó hely előtt várakoztak, majd egy rövid idő után a celeb megkérdezte, hogy bemehetnek-e. A hely nagyon népszerű a hírességek körében, ilyenkor könnyű belefutni ott pár celebbe. Brooklyn beszélgetett a biztonsági őrökkel, először úgy tűnt, hogy bemehetnek, de valamiért mégsem engedték be őket, így csalódottan távoztak

A dolgon sokan meglepődtek, mivel Brooklyn és Nicola hajnali 2 óra körül szerettek volna bemenni, a hely pedig csak 5:30-kor zár. A PageSix kereste a sztárpár szóvivőjét, de nem kívánt nyilatkozni, így pontosan nem tudni, hogy miért nem engedték őket be. 

Nem ő az első

Nem Brooklyn Beckham az egyedüli híresség, akinek szembesülnie kell azzal, hogy valahová nem engedik be. Pár hónappal korábban Madonna lányával is hasonló dolog történt. Lourdes elkésett egy divatbemutatóról, így nem engedték be az eseményre. A Met-gála után pedig számos celeb kénytelen volt kihagyni a vacsora utáni bulit, túlságosan kicsi volt a hely, aki nem érkezett időben, nem tudott bemenni. 


Via