Tavaly jelentette be Bruce Willis családja, hogy a színész beteg, idén februárban pedig egy pontosabb diagnózist kaptak, így elárulták, hogy frontotemporális demenciában szenved. A betegség óta csak ritkán lehet nyilvánosan látni, és főként csak lesifotók készülnek róla. Ám az állapotáról rendszeresen beszámolnak a családtagok vagy épp a barátok. 

Bruce Willis betegségéről új információk érkeztek 

Glenn Gordon Caron mondhatni évtizedek óta ismeri a színészt, ő volt a producere és az írója A simlis és a szende című sorozatnak. A széria eredetileg 1985 és 1989 között futott, most felkerült a Hulu felülére, így mindenki megnézheti Bruce korai sorozatát, ami nagyban segítette a karrierjét. A rendező és producer most egy interjúban mesélt a színészhez fűződő kapcsolatáról, és arról, hogyan érzi magát most. 

Tudom, hogy nagyon örül annak, hogy a műsor elérhető lesz az emberek számára, bár ezt nem mondhatja el nekem. Amikor időt tölthettem vele, beszéltünk róla, és tudom, hogy izgatott

– árulta el Gleen a The Post of Willis magazinnak. Hozzátette, hogy korábban már beszéltek erről, akkor Bruce Willis nagyon örült neki, hogy az emberek ismét láthatják az egyik korai sorozatát. 

Gleen a beszélgetés során elárulta, hogy havonta megpróbál találkozni a színésszel, mivel nagyon közeli barátok. Bár nem tudja mindig személyesen meglátogatni, tartja a kapcsolatot Bruce feleségével, illetve a gyerekeivel

Nagyon igyekeztem az életében maradni. Ő egy rendkívüli ember. A dolog, ami miatt annyira elgondolkodtató a betegsége, az az, hogy ha valaha is töltöttél időt Bruce Willisszel, nincs senki, akinek nagyobb öröme lett volna, mint ő. Szerette az életet, és… imádta, hogy minden reggel felébredt, és megpróbált a maga teljességében élni.

Elárulta, hogy most Bruce számára olyan ez az állapot, mintha egy paravánon keresztül szemlélné az életet. Gleen szerint Bruce egy csodálatos ember, éppen ezért szomorítja el az állapota ennyire. A rendező azt is megosztotta, Bruce felismeri, ugyanakkor már nem olyan, mint korábban volt. 

Már nem tudja magát úgy kifejezni verbálisan; korábban imádott olvasni, bár nem akarta, hogy ezt bárki is megtudja, most pedig nem olvas. A beszédkészsége már nem olyan, már nem tud mindent elmondani, de ő még mindig Bruce. Amikor vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, és hálás vagy, hogy ott van, de az életöröm elmúlt. 


Via