Mióta kiderült Bruce Willis betegsége, nem vállal filmszerepeket, és vörös szőnyeges eseményeken sem jelenik meg. A nyilvános megjelenéseket szintén kerülni, így fotó is nagyon ritkán készül róla. A színészt most Los Angelesben látták. 

Bruce Willisről új fotók jelentek meg 

A színész családja februárban jelentette be, hogy Bruce frontotemporális demenciában szenved. A diagnózis fájdalmasan érintette a családot, ugyanakkor elárulták, hogy legalább tudják mivel állnak szemben. Bruce Willis állapotáról az utóbbi időben többször is beszélt a családja, és elárulták, hogy vannak nehezebb és könnyebb időszakok. 

A szomorú diagnózis óta a színész szinte alig jelent meg nyilvánosan. Mindössze pár alkalommal készültek róla lesifotók. Most Los Angelesben lehetett látni, egy kocsiban ült. A 68 éves híresség kabátot és kalapot viselt, a felvételeket itt nézheted meg. A rajongók örültek, hogy láthatják a kedvencüket, ugyanakkor sokan leírták, mennyire fájdalmas, hogy a színésznek ezen keresztül kell mennie.

Interjút adott a felesége 

Bruce Willis felesége, Emma Willis rendszeresen tölt fel tartalmakat a betegségről, mióta kiderült, hogy a színész frontotemporális demenciában szenved. A modell szerint fontos, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, mivel manapság még mindig kevés szó esik róla. 

Emma legutóbb egy interjút is adott, elárulta, hogy a demencia nehéz, ami megviseli a családot. Nincs ez másként náluk sem, mivel ez egy olyan kihívás, amivel együtt kell szembenézniük. 


Via