Mióta kiderült Bruce Willis betegsége, nagyon ritkán jelennek meg róla friss képek. Most azonban Demi Moore kivételt tett, és feltöltött a színészről egy felvételt

Új fotó jelent meg Bruce Willisről 

Ritkán töltenek fel a családtagok fotókat a beteg színészről. Ennek ellenére rendszeresen beszélnek az állapotáról. Emma Willis, a színész felesége a közösségi médiában is oszt meg információkat, és több specialistával is készített már beszélgetést. Emma elárulta, szeretné felhívni a figyelmet a demenciára, illetve arra, hogy mire van szüksége valakinek, aki ebben a betegségben szenved. 

Most Demi Moore posztolt egy családi fotót, amin Bruce Willis is szerepel. Az egykori sztárpár Tallulah születésnapját ünnepelte, ezért kerültek fel a közös fényképek. A rajongók örültek a felvételnek, hiszen a színészről régen készült már friss kép. 

Ennek ellenére továbbra is sokan aggódnak Bruce miatt. Az elmúlt időszakban ellentmondásos hírek jelentek meg az állapotáról. Az informátorok szerint rosszabbul van, és egyre nehezebben kommunikál. A kommunikációs nehézségekről Emma Willis is beszélt egy szakértő társaságában, és elárulta, sajnálja, hogy minden pillanatot már nem tudnak úgy megélni, mint korábban.