Mióta kiderült Bruce Willis betegsége, a színész visszavonult, és csak nagyon ritkán jelenik meg nyilvánosan. Vörös szőnyegesen eseményen nem is láthattuk azóta, és interjút sem adott. A családja és a barátai szoktak beszélni az állapotáról. Most Tallulah árult el szomorú részleteket. 

Bruce Willis lánya szomorú részleteket árult el 

Tallulah Willis Drew Barrymore műsorában vendégesekedett, beszélgetett a színésznővel, és többek között az apja állapotáról is megosztotta pár információt. Demi és Bruce legkisebb gyereke felfedte, hogy alaposan megváltozott az életük, miután kiderült, hogy az apjának frontotemporális demenciája van. Ettől függetlenül az egész család megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni a jelenlegi helyzetből. 

Szeretetet látok, amikor vele vagyok, ő az apám, és szeret engem, ami igazán különleges. 

Tallulah az interjú során megerősítette azt, amit korábban több szakember is nyilatkozott, hogy a demenciának ez a formája rendkívül ritka és mégis agresszív. Elárulta azt is, hogy a család szándékosan döntött amellett, hogy ennyire nyitottan kezelik a színész betegségét. Ez bizonyos szempontból kettős, de úgy érzik, jó döntést hoztak. 

Ha el tudunk fogadni valamit, amivel családként küszködünk, hogy segítsünk másokon, akkor fordítsuk meg, hogy legyen belőle valami szép, ez igazán különleges számunkra. 

Fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet a betegségre, mivel úgy vélik, még manapság is kevesen ismerik a demenciát és a tüneteit. A posztokkal, interjúkkal szeretnék egyre több emberhez eljuttatni az üzenetüket, és ezáltal másoknak segíteni


Via