Chris Hemsworth a National Geographic és a Disney+ "Limitless" című doku-sorozatának forgatása közben szembesült azzal, hogy elég magas a kockázata annak, hogy Alzheimer-kór alakul ki nála. Mint kiderült, ez az infó annyira megijesztette, hogy komoly döntést hozott a karrierjével kapcsolatban.

Bár a Thor sztárja korábban azt mondta, hogy nincs szó visszavonulásról, a bennfentesek szerint nagyon úgy néz ki, hogy mégis ebbe az irányba tart! Chris szerint ugyanis az, hogy megtudta, hogy nyolcszor-tízszer nagyobb a  valószínűsége, hogy meg kell majd megküzdenia az Alzheimer-kórral, mint másoknak, olyan hatással volt rá, ami miatt egy kis szabadságra, pihenésre vágyik.

A forgatások után csak a családjára koncentrál  majd

A színész nemrég mesélt a tavaly novemberi teszteredményeiről, amelyben hangsúlyozta, hogy ez nem diagnózis, csak annak a jele, hogy a memória zavarral, beszéd és írás készség romlásával járó betegség nagyobb valószínűséggel alakulhat ki nála, mint a legtöbb embernél.

A legtöbben szeretjük elkerülni, hogy a halálról beszéljünk. Aztán amikor hirtelen azt mondják, hogy néhány értékünk nem olyan, mint amilyennek szeretnénk látni, belénk ivódik a saját halandóságunk

– mondta az ausztrál színész, akinek négy közelgő projektje is van, köztük Thort is újra alakítja majd, és egy Hulk Hogan életrajzi film is tervben van.
Mivel ezekre a filmekre már aláírta a szerződést, így ezeket még biztosan befejezi, de a forgatások után egy időre eltűnik a rajongók elől, és a hírek szerint jó darabig csak a gyerekeivel és a feleségével tölt időt. 

Via