Megrendítette az embereket Katalin hercegné bejelentése, hiszen a hercegné egy videóban árulta el, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Elárulta, hogy megelőző kemoterápián vesz részt, így visszavonul a nyilvánosságtól, hogy az egészségére tudjon koncentrálni. A visszatéréséről még nem beszélt, de a szakértők szerint ez hamarabb megtörténhet, mint bárki gondolná! 

Ekkor térhet vissza Katalin hercegné 

Katalin hercegné a betegsége bejelentésekor elárulta, hogy visszavonul, mivel jelenleg a családja és a gyógyulás a legfontosabbak a számára. Ezért már húsvétkor sem jelent meg az istentiszteleten, és hetek óta nem látta senki. Az információk szerint az ünnepet Vilmos herceggel és a gyerekekkel töltötte Norfolkban

A hercegné megelőző kemoterápiát kap, így nagy valószínűséggel nem tér vissza a nyilvánosság elé, amíg tart a kezelés. Többek között erről is beszélt a GB News királyi tudósítója, Cameron Walker. Ugyanakkor eljutottak hozzá olyan információk, hogy Katalin hercegné hamarosan visszatérhet. 

Amit a hercegnéhez közel állóktól hallok, az az, hogy úgy dönthet, részt vesz bizonyos eseményeken, ha úgy érzi, akarja, és ha el szeretne menni. 

Nyáron több rendezvény is lesz az Egyesült Királyságban, az egyik Károly király hivatalos születésnapja, amin egy katonai parádé is lesz. Korábban már megerősítették Katalin hercegné részvételét, később azonban törölték a nevét. Így nem tudni, mely eseményeken jelenhet meg a walesi hercegné. 

Talán találkozunk vele valamikor ezen a nyáron. De ez őszintén szólva attól függ, hogyan zajlik a kezelése.

Cameron Walker szerint minden attól függ, hogyan halad a kezelése. Ha jól, akkor szerinte nem kizárt, hogy pár alkalommal megjelenik a nyilvánosság előtt. Azt viszont még nem tartja valószínűleg, hogy teljes időben visszatér. Ezek csak különleges alkalmak lehetnek, arra még várni kell, amíg vállal nyilvános megjelenéseket.  


Via