Katalin hercegné március 22-én jelentette be egy videó üzenetben, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A walesi hercegné elmondta, hogy legfőbb támasza most a családja, és minden erejével arra koncentrál, hogy meggyógyuljon.

Katalin azóta visszavonult, és a gyerekek tavaszi szünetét Sandringhamben töltötték szűk családi körben, ahol Vilmossal csakis Saroltára, Lajosra és Györgyre koncentráltak.

Így viselik Katalin hercegné gyerekei a kialakult helyzetet

A People magazinnak a család egyik barátja árulta most el, hogy valójában Sarolta, Lajos és György hogyan is érzik magukat.

György, Sarolta és Lajos jól érzik magukat, rendkívül erős és ellenálló gyerekek, akik remek szülői példát láttak és nagyszerű neveltetést kaptak. Katalinnak jelenleg a velük töltött minőségi idő, valamint gyermekei jókedve és mosolya segít a legtöbbet, illetve az, hogy férje is rengeteg időt szakít kötelezettségei mellett arra, hogy vele legyen és támogassa őt

– mondta a forrás.

Katalin és Vilmos számára a legfontosabbak a gyerekek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a bejelentéssel is az iskolaszünet kezdetéig vártak. Illetve a húsvéti hagyományos istentiszteleten sem vettek részt, csak hogy minél több időt tölthessenek együtt.

Via