Debütált az Istenest legújabb epiódja, ahol megkerülhetetlen téma volt Csobot Adél és Istenes Bence között a Dancing with the Stars legújabb évada, ahol az énekesnő is a versenyzők között van. 

Csobot Adél már az első adásban bizonyított

Istenes Bence azzal kezdte az epizódot, hogy mostanában alig találkozik Csobot Adéllal, hiszen a párja állandóan próbál. Várta is az első adást, hogy kiderüljön, mennyire teljesít jól, ugyanis ha nem sikerül túl jól a produkció, akkor félő, hogy talán nem is a táncteremben tölti az estéket. 

A műsorvezető természetesen ezt csak viccnek szánta, ám azt nem, amikor kifejezetten lelkesen dícsérni kezdte jövendőbelijének teljesítményét. 

Istenes Bence tudta, hogy ekkora sikere lesz Csobot Adélnak

Jó volt egyébként baby. De én tudtam, hogy jó lesz, én ismerlek téged. Én tudtam, hogy neked jó a mozgásod. Annyira erre számítottam. Gyakorlatilag az első adásban meg is nyerted. Vagy te itt (mutat fentre), és aztán valahol itt a többiek (mutat lentre)

— mondta Istenes Bence.

Csobot Adél természetesen a tőle megszokott szerénységgel fogadta szerelme bókjait, és azt mondta, ő kifejezetten elfogult vele. 

Elfogult is vagyok, ez biztos, de egyszerűen az van, hogy ti annyival jobbak vagytok, mint a többiek. Látom, hogy mindenki rengeteg munkát tett bele, de ez olyan, mintha én elkezdenék táncolni. A többiek úgy táncolnak. Vannak ügyesebbek, ügyetlenebbek, de nálatok olyan, mintha konkrétan két versenytáncos állna ott. 

— bizonygatta igazát Istenes Bence. 

Via