Egészen döbbenetes, de Ed Sheeran hétszer is megfertőződött a coviddal, az idő alatt, hogy a felesége a rákkal küzdött

Rákot diagnosztizáltak a feleségénél 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk Ed Sheeran nemrégiben fedte vel, hogy a feleségénél, Cherry Seaborn-nál rákot diagnosztizáltak, amikor a második gyermekükkel volt várandós. A párnak 2020 augusztusában született meg az első kislánya, második gyermekük, Jupiter pedig 2022 májusában látta meg a napvilágot. A zenész egészen eddig nem beszélt arról, hogy min mentek keresztül, ám most hosszú hallgatás után megtörte a csendet, és elárulta, a feleségénél a második terhesség során daganatot találtak.

Ed Sheeran és a felesége /GettyImages/JMEnternational 

Elvesztette legjobb barátját 

Ed egyébként hosszú időre el is tűnt a közösségi médiából, nem igazán hallatott magáról, ám a friss információk ismeretében ez azért érhető. Ráadásul nem a felesége betegsége volt az egyetlen, ami nyomasztotta az énekest: a gyásszal is meg kellett küzdeni. Ed Sheeran ugyanis jó barátságot ápolt Jamal Edwards, zene producerrel, aki 2022 februárjában halt meg, azt követően, hogy kokain-és alkoholfogyasztás miatt leállt a szíve. Sheeran néhány héttel ezelőtt a közösségi oldalán vallott arról, hogy mindezek hatására az összeomlás szélére került, mentális problémákkal küzdött, a személyes tragédiák azonban arra inspirálták, hogy dalban mondja el a bántatát, ennek „köszönhetően” született meg a hatodik stúdióalbuma. 

Hétszer volt covidos 

Azonban mindezzel nem ért véget a borzalmak sorozata, az énekes ugyanis az idő alatt, hogy a felesége a rákkal küzdött, összesen hét alkalommal fertőződött meg a koronavírussal. Nemrég a Rolling Stone magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy vélhetően a rengeteg utazás miatt számos alkalommal kapta el a covidot, saját bevallása szerint minimum hétszer. Az immunrendszere persze teljesen legyengült, sőt arról is beszélt, hogy étkezési zavar alakult ki nála, mostanra azonban igyekszik egészségesen élni, tápláló ételeket enni, sőt napi egy órát súlyzózni is szokott. Ed élete úgy tűnik rendeződni látszik, feleségét a szülés után megműtötték, mostanra pedig már ő is sokkal jobban van. Bár jó barátja, Jamal elvesztése még mindig fájó seb az énekes számára, ám a zenén keresztül igyekszik feldolgozni a történteket, egyik friss dalában például a gyász is megelevenedik

(via)