Julia Carolan sokáig egy elit manhattani étteremben dolgozott mint pincérnő és hostess, munkája során pedig rengeteg hírességgel megismerkedett, így lett róla némi fogalma, hogy kik a legjobb fej, és kik a legelviselhetetlenebb celebek. Tapasztalatait most egy TikTok-videóban osztotta meg, ahol egy 10-es skálán rangsorolta a sztárokat a viselkedésük szerint. Nézzük, mi az eredmény!

Viselkedésük alapján rangsorolta a celebeket

Julia leleplező TikTok-videója pillanatok alatt virálissá vált, mert beavatta a nézőit abba, hogyan viselkednek a sztárok akkor, ha épp senki sem látja őket — max. csak a pincérnő.

Fotó: TikTok @juliacarolann
Fotó: TikTok @juliacarolann

A videóban a csajszi azt nem árulta el, hogy pontosan hol dolgozott, de azt igen, hogy amíg főiskolára járt, addig több menő étteremben is megfordult pincérnőként, ami lehetőséget biztosított neki arra, hogy olyan sztárokkal is összefusson, akikkel normál esetben tutira nem találkozna.

Kiderült, kik a legkedvesebb sztárok

Julia a videóját azokkal a sztárokkal kezdte, akik a legnormálisabban viselkedtek. Köztük volt Nick Jonas, Josh Peck, Gigi és Bella Hadid, valamint Beyoncé is — utóbbit 10000000/10-re rangsorolta.

Fotó: TikTok @juliacarolann
Fotó: TikTok @juliacarolann

Nem beszéltem sokat Beyoncéval, inkább Jay-Z-vel, de hihetetlen kedvesek voltak, látszott rajtuk az alázat és a megértés. Miután végeztek, Beyoncé rámmosolygott és azt mondta, hogy hálásan köszöni a munkámat. A legjobb sztáros élményem volt!

– meséli a csajszi, aki a leggázabb sztárok kilétét is felfedte, belőlük is volt ugyanis bőven.

A pincérnő leleplezte a leggázabb celebeket 

Julia szerint az egyik legrosszabb élménye Cameron Dallas volt, aki zárás után követelt tőle asztalt a spicces haverjaival, de Hailey Bieberrel is megyűlt a baja, aki törzsvendégnek számított az étteremben, ahol dolgozott.

Fotó: TikTok @juliacarolann
Fotó: TikTok @juliacarolann

Egy tucat alkalommal találkoztam vele és mindig hihetetlenül lekezelő volt. Ezt már nem lehet arra fogni, hogy csak rossz napja volt!

– mondja a pincérnő, aki szerint Kendall Jenner sem volt túl kedves vele, sőt! A legrosszabb élménye viszont nem is ezekhez a sztárokhoz köti, hanem a milliárdos szépségmogulhoz, Kylie Jennerhez.

Fotó: TikTok @juliacarolann
Fotó: TikTok @juliacarolann

Egy több, mint 200 ezres fogyasztáshoz képest alig 8 ezer forintot adott nekem borravalóként. Mindenki kezdjen ezzel az infóva azt, amit akar

–  mondta a csajszi, aki több hasonló TikTok-videót is tervez a jövőben. A videót ITT tudod megnézni. 

Fotó: TikTok @juliacarolann
Fotó: TikTok @juliacarolann

Via