A királyi család tagjai csak hivatalos Insta-fiókot használhatnak, persze akadnak kivételek, Eugénia hercegnőnek saját Instája van, ahova rendszeresen posztol. Most egy családi képpel kedveskedett a rajongóknak. 

Imádják a rajongók Eugénia hercegnő családi fotóját

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvője 2018. október 12-én volt. Így a pár már 5 éve házas, csütörtökön ünnepelték az évfordulójukat. Az alkalomból a hercegnő közzétette egy videót, amiben a rajongók bepillantást nyerhettek a színfalak mögé. Láthatjuk Eugénia hercegnő ruháját, azt ahogyan készülődött, illetve a pezsgőzést, amit még az esküvő előtt tartottak meg. 

A sosem látott esküvői felvételek rögtön lenyűgözték a rajongókat, de Eugénia hercegnő még tartogatott egy meglepetést a végére, mivel kiegészítette egy családi felvétellel, amit idén nyáron készítettek. A fotón mind a négyen szerepelnek, nem sokkal Ernest születése után készülhetett, mivel a második gyermekük még igazán kicsi a fotón. Sokan lájkolták már a videót, a kommentszekciót pedig elárasztották az aranyos üzenetek, még hírességek is írtak. 

Milyen szép a családotok! És milyen szép emlékezni arra, milyen romantikus és klasszikus volt az esküvőd

– üzente az egyik rajongó. 

Boldog évfordulót! Csodálatos nap és csodálatos család. Szeretlek

– kommentelt Demi Moore a poszt alá. 

A legcsodálatosabb menyasszony, a legcsodálatosabb ruha, a legaranyosabb pár

– írta Eugénia hercegnő egy másik követője. 

Eugénia hercegnő gyakran posztol az Instára. Sokszor a számára fontos ügyekről tölt fel posztokat, de a családi eseményekre is szokott reagálni. A második terhességét az Instán jelentette be, Ernest megszületését szintén ott árulta el a követőinek. 


Via