Katalin hercegné és Vilmos herceg egyre gyakrabban jelennek meg a gyerekekkel, így sokaknak feltűnt már, hogy György herceg mindig Vilmos herceg közelében van. A szakértők szerint ez nem véletlen, és komoly üzenete van. 

György herceg és Vilmos herceg fontos dolgot üzennek ezzel a gesztussal

Sokaknak feltűnhetett, hogy a királyi család fotóin György herceg mindig Vilmos közelében van, míg Katalin hercegné mellé Sarolta hercegnét állítják. A nyilvános eseményeken szintén megfigyelhetjük ezt, főleg akkor, ha Lajos herceg nincs ott a szüleivel. 

Jasmine Peters, szakértő szerint ez nem véletlen, hanem egy tudatos döntés a család részéről. Egyértelműen utalás arra, hogy György herceg egy napon király lesz, az alapokat pedig az apjától kapja meg, aki támogatja mindenben. 

Nem ritka, hogy egy apa a fiával alapozza meg, melyek lesznek a szerepei és feladatai a családdal kapcsolatban. Igen, ez azt tükrözheti, hogy Katalin és Vilmos hisznek a hagyományokban, de az apa és fia, valamint anya és lánya között létrejött kötelék fontosságát is tükrözi, amelyet mindketten felelősségteljes és szerető szülőként becsülnek és nagyra tartanak

– mesélte. 

Egy másik szakértő pedig azt emelte ki, hogy György herceg már elég nagy ahhoz, hogy ne legyen minden esetben szüksége Katalin hercegnére. Lucy Shrimpton szerint éppen ezért a herceg több dolgon tud megosztozni Vilmos herceggel, pláne akkor, ha hasonló az érdeklődési körük.

György hercegben és Vilmos hercegben egyébként kifejezetten sok közös dolog van. Nem csupán külsőre hasonlítanak, de januárban kiderült egy focimeccsen, hogy még a gesztusaik is megegyeznek. 


Via