A királyi család tagjai sok különleges fogást kipróbáltak már az elmúlt évtizedekben, de a hétköznapokban inkább az egyszerűbb ételeket kedvelik. Katalin hercegné korábban például elárulta, hogy a gyerekei imádják a pizzát, György hercegnek pedig egy tészta a kedvence. 

György herceg imádja ezt a tésztát

Katalin hercegné korábban már elárult részleteket az étkezési szokásaikról. Elmesélte, hogy a gyerekek nagyon szeretik a pizzát, sokszor otthon készítik el, a folyamatokban pedig Sarolta és György szívesen segédkeznek. Azt is tudjuk, hogy Wales hercegnéje imádja a curryt és az indiai ételeket. Vilmos herceg szintén nagy rajongója, a hercegi párnak még egy listája is van a legjobb helyekről

Most Aldo Zilli, a híres séf elárulta, hogy mi György herceg kedvence. A séf többször találkozott már Vilmos herceggel, így a titkot maga Wales hercege árulta el neki. 

Vilmos csodálatos – várom a hívást, mert úgy tűnik, a kisfia kedvence a spagetti carbonara, ezért várom a hívást, hogy megfőzzem neki

– mesélte egy beszélgetés során nevetve. 

György herceg kedvencét tehát igazán egyszerű elkészíteni, hiszen a klasszikus carbonárához nincs szükség sok hozzávalóra. De nem ő az egyedüli, aki imádja az egyszerű ételeket, korábban kiderült, hogy Kamilla királyné sem kedveli a túl bonyolult fogások. Legtöbbször sült pirítóst eszik paradicsomos babbal, ami szerint isteni. 


Via