Harry herceget Angliában kapták lencsevégre, ám mint kiderült, nem a család többi tagjához érkezett látogatóba, hanem egy jogi ellentétet próbál meg elsimítani. 

Harry herceg ítéletre vár

Harry herceg az Egyesült Királyságba utazott, ahol a londoni Legfelsőbb Bírósághoz tart, hogy részt vegyen a Daily Mail kiadó elleni tárgyaláson. Harry herceg a legnagyobb titokban érkezett meg a szigetországba, ahol célja, hogy ő nyerje meg a Daily Mail elleni pert. A herceg jogellenes információgyűjtés miatt nyújtott be keresetet, és nem ő az egyetlen a celebvilágban, aki így döntött, és jogi csatában áll a kiadóval. 

Amikor ma reggel, biztonsági őrök kíséretében megérkezett a bírósághoz, jó kedvűnek tűnt, mosolygósan jó reggelt kívánt a paparazziknak és az újságíróknak. Nem úgy tűnt, mint aki aggódik azért, mert esetleg vesztesen kerül ki a jogi harcból.

Egyébként ez az első alkalom, hogy Erzsébet királynő temetése óta Harry herceg az Egyesült Királyságba látogat. Hogy találkozik-e bárkivel a családból, az egyelőre kérdéses, ám nem lenne véletlen, ha Harry herceg direkt úgy szervezte volna az útját, hogy erre ne legyen lehetőség. 

A család nem találkozik vele

Károly király és Kamilla királyné ugyanis éppen Franciaországban kellene, hogy tartózkodjanak. Ám az országban, a nyugdíjkorhatár csökkenése miatt zajló utcai zavargások miatt az utat elszalasztották. Ez pedig azt is jelenti, hogy talán Harry herceg kénytelen lesz szembenézni családtagjaival?

Harry herceg megnyugodhat, ugyanis a Buckingham-palota azt közölte, hogy a király nem Windsorban vagy Londonban tartózkodik, szerda reggel pedig állami látogatásra indul Németországba, így nincs ideje a találkozóra.

Katalin hercegné és Vilmos herceg, valamint gyermekeik, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg sem tartózkodnak Windsorban jelenleg a fiatalok iskolai húsvéti szünete miatt.

via