A királyi szakértő, Tom Quinn szerint Harry herceg és Meghan Markle napjai meg vannak számlálva, már, ami a népszerűségi indexüket illeti. A szakértő úgy véli a hercegi pár a jövőben jelentéktelenné és boldogtalanná válhat, csakúgy mint az annak idején lemondott VIII. Edward király és felesége, Wallis Simpson. 

Senkit nem fognak érdekelni? 

Tom Quinn az év végén megjelenő Gilded Youth – magyarul Aranyozott ifjúság – című könyévben ír arról, hogy hasonlóságot vél felfedezni Sussex hercege és hercegnéje, valamint a volt király VIII. Edward és felesége, Wallis Simpson között. A szakértő úgy véli, a hercegi pár minden érdemleges információt már elpuffogtattott, s bár a netflixes sorozatuk, és Harry botránykönyve nagy port kavart, mégis Quinn szerint a jövőben már nem lesz túl sok mondanivalójuk. A viharok pedig szép lassan elülnek majd, a közvéleményt pedig már nagyon fogja érdekelni, mit mond Meghan és Harry. 

Edward király sorsára jutnak? 

A szakértő szerint így Sussex hercege és hercegnéje VIII. Edward és Wallis Simpon sorsára juthat, akiknek a házassága olyan alkotmányos válságot okozott, hogy a király lemondásra kényszerült. Miután Franciaországban összeházasodtak, egy gyönyörű házban éltek, de kétségbesettek és boldogtalanok voltak – állítja Quinn, aki úgy gondolja, Harry és Meghan is erre a sorsra juthat, pláne azután, hogy már nem nagyon van mit mondaniuk. 

Ha már nem tudsz több filmet és interjút készíteni arról, milyen rosszul bántak veled, akkor mit csinálsz? 

Mindennek vége lesz? 

Quinn azt mondja Edward is azt hitte a lemondás után, hogy fontos személy marad, és a hercegi párra is most még rengeteg figyelem irányul, de a szakértő azt mondja, ennek egyszer vége szakad. 

Most sok tudósítás szól róluk, de ez egyszer elhalványul, és jelentéktelenné válnak

– magyarázza a szakértő. 

(via)