Sok botrány volt az utóbbi időben a brit királyi családban, ezeknek egy részét Harry herceg okozta a könyvével. A Tartalékban Sussex hercege Károly királyt, Kamilla királynét és Vilmos herceget támadta. Most egy újabb családtagnak jelenik meg könyve, ami a szakértők szerint szép visszavágás lehet. 

Kamilla királyné fia így üzen Harry hercegnek 

Korábban már kiderült, hogy Kamilla királyné fia, Tom Parker Bowles könyvet ír, ami a királyi családot is érinti. Tom főként a királyi család étkezési szokásairól ír, a könyv a Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III címet kapta. A kötetben a királyi család étkezési szokásait tervezi bemutatni Viktória királynőről egészen Károly királyig. 

A könyv szeptemberben jelenik majd meg, a királyi szakértők szerint igazán komoly dolgot szeretne vele üzenni Kamilla királyné fia. Phil Dampier, királyi szakértő úgy véli, hogy botránytól nem kell tartani, mivel Tom Parker Bowles nem ilyen ember. 

Tom nagyon támogatja és ünnepli a monarchiát, és soha nem tenne semmit, hogy kárt tegyen benne. Azt üzeni, hogy lehet pozitívan beszélni a monarchiáról, és nem becsmérelni, ahogy Harry tette a Tartalékban. 

A szakértő szerint Tomnak bizonyára vannak bennfentes információi, de ezeket sosem árulná el. Nem tenne olyan dolgot, amivel árthatna Kamilla királynénak vagy Károly királynak. A könyvvel egyértelműen azt szeretné megmutatni, lehetséges könyvet írni a királyi családról, botrányok nélkül is. Az szintén fontos, hogy Károly király neve is bekerült a címbe, ezzel megmutatva, Tom közel áll az uralkodóhoz, és nagy valószínűséggel gyakrabban találkozik vele, mint Harry herceg. 


Via