Harry herceg úgy gondolja, ha a sajtó nem mászott volna bele ennyire mélyen a magánéletébe, akkor egyálalán nem úgy alakult volna a magánélete, ahogyan alakult. 

Harry herceg kedvesének elege lett a paparazzikból

Harry herceg azt állítja, az újságírók illegálisan belemásztak a magánéletébe, és ez az oka annak, hogy véget ért párkapcsolata korábbi kedvesével, Chelsy Davyvel. A herceg állítása szerint, a végső indok, amikor kimondták a szakítást, Chelsy részéről az volt, hogy nem bírja már a paparazzik nyomását, és hogy egy termékként bánnak vele. 

Több alkalommal is lehallgatták Harry herceg szerelmének telefonhívásait, egyszer pedig amikor külföldön akartak nyaralni, az újságírók ugyanabba a szállodába foglaltak helyet, ahol ők is pihentek - ezzel teljesen ellehetetlenítve a privát szférájukat. Nagyjából 30 ember hívásait hallgatták le Harry herceg környezetében, amelyről sokan még a mai napig nem tudnak. 

A nő elmondta, hogy a királyi élet egyáltalán nem neki való, és ezért nem szeretné folytatni a kapcsolatot. Egyszerűen hihetetlen, de Harry herceg életében szinte minden ő életét tönkreteszik a paparazzik. Diana hercegnével borzasztóan bánt a média, majd itt van Chelsy, aki szintén nem tudott így élni, aztán Meghan Markle. Jelenlegi felesége azonban meglépte azt, amire mások csak gondolni sem mertek: egy életre maguk mögött hagyták a királyi családot. 

Most is figyelik őket

Persze a távozás nem jelenti azt, hogy azóta nyugalmas, paparazzi mentes életük lenne, főleg a kilépés idejében elképzelhetetlen módszereket vetettek be, hogy minden lépésüket lássák. Mindegy, hogy Meghan Markle és Harry herceg hova menekült a vakuk elől, rövidesen mindenhol megjelentek az őket követő lesifotósok és újságírók. 

Harry herceg egyébként többször sérelmezte, hogy a Buckingham-palota és a királyi család sajtóirodája összejátszik a lapokkal. Véleménye szerint maga a család árusítja ki őket a médiumoknak, a legtöbbször házon belül tesznek keresztbe egymásnak, amit undorítónak tart. 

via