Egyre többen töltenek fel smink nélküli szelfiket, ezzel is erősítve, hogy mindenkinek lehetnek pattanásai vagy sötét karikái. Most Heidi Klum lánya, Leni mutatta meg, hogy milyen az arcbőre smink és filterek nélkül. A képet pedig valósággal imádják a rajongók

Heidi Klum lánya már többször beszélt az arcbőréről

Nem ez az első alkalom, hogy Leni megmutatja a bőrét, korábban bőrápolásról is beszélt. Elárulta, hogy a pattanásokra mindig úgy tekintett, mint valami bosszantó dologra. Úgy érezte, hogy a pattanások miatt kevesebb, és sokszor szégyellte magát. Időbe telt, amíg rájött, hogy ez teljesen normális. 

Úgy érzem, a pattanások mögött olyan dolog áll, hogy nem vagy szép tőle, vagy nem nézel ki olyan jól miatta, mint amennyire jól kinézhetnél. Aztán rájöttem: „Istenem, ez normális.” Mindenkinek vannak pattanásai… Nem rossz, ha van. Ez olyasvalami, ami bárkivel megtörténhet, és ez nem a te hibád, hanem hormonális

nyilatkozta egy interjúban. 

Most smink nélküli fotót töltött fel, amin látszanak a pattanásai és a hegei. Leni filtert sem tett a képre, így mindenki láthatja, milyen az arcbőre, amikor semmi sincs rajta. 

heidi-klum-lanya-2023
Fotó: Instagram/@leniklum

Az emberek imádták Leni fotóját, hiszen nagyon őszinte, és ezzel csak megerősíti azt, hogy a bőr állapota változik, és teljesen normális, ha időként megjelenik pár pattanás. Az arcbőrt sok dolog befolyásolhatja, és egyetlen pattanás miatt még nem kell elkeseredni. 


Via