Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a királyi család tagjai, akárcsak a néhai Erzsébet királynő, gyakran álneveket használnak a biztonságuk érdekében. Ezeket főleg akkor vetik be, ha nem hivatalos dolgot intéznek, sokkal inkább hétköznapi, privát tevékenységet folytatnak. Ezúttal Katalin hercegnéé derült ki!

Ezt a nevet használta Katalin hercegné egy vásárlásánál

Az eset még 2010-ben történt, amikor is Katalin hercegné búvárfelszerelést szeretett volna vásárolni, ám elfelejtette elvinni magával a táskáját, számolt be róla a Mirror. Akkor az eladó a nevét kérte, hogy lefoglalhassa neki a ruhát, Katalin hercegné pedig egész egyszerűen a Mrs. Cambridge nevet adta meg.

Az is kiderült, hogy több álnevük is van a királyi család tagjainak! Egy nyaralás alkalmával Vilmos herceg például a Danny Collins név mellett döntött, míg Kate a Daphne Clarkot használta.

Ám az sem szokatlan, hogy a királyi család tagjai azt adják meg vezetéknévként, ami a hercegi/hercegnői címükben, például Vilmos sokáig használta a William Wales nevet, mígy Eugénia és Beatrix Yorkként mutatkoztak be.

Via