Az egykori Playboy nyuszinak, Holly Madisonnak van egy atombiztos szextippje: soha ne használj babaolajat síkosítóként. Hugh Hefner persze nem törődött az ellenállással, akár erőszakkal is alkalmazta.

Folyamatosan újabb titkok látnak napvilágot Hugh Hefnerről

Bridget Marquardt és Holly Madison újabb döbbenetes titkokat árultak el Hugh Hefnerről, és az ő titkos perverzióiról a róla szóló dokumentumfilmben. 

Hugh Hefner állandóan babaolajat használt a síkosításra. Ám ez tilos, hiszen rekordgyorsan fertőzések áldozatai lehetnek akik így tesznek. Engem is állandóan irritált, teljesen felborította a pH-mat. Emlékszem, még egy nőgyógyászt is megkértem, hogy mondja el neki, hogy ez tilos. Hugh azonban döbbenetes indoklást adott, méghozzá azt, hogy én egy baba vagyok, ezért marad a babaolaj. 

Holly Madison egyébként elmondta, hogy neki nem lett volna vele problémája, ha masszázshoz, külsőleg alkalmazzák, de Hugh Hefner ellenkezőleg: belsőleg alkalmazta. 

Már engedélyt sem kért

Később, állítólag Hugh Hefner titokban, a nők beleegyezése nélkül használta a péniszére kenve. Egyébként a babaolaj nemcsak, hogy a gombás fertőzések melegágya, de már akár 60 másodperc alatt csökkentheti az óvszer ellenállóképességét, így a nem kívánt terhességet is képes elősegíteni. 

Holly Madison állítása szerint Hugh Hefner egy kis fekete noteszben vezette, hogy kivel, mikor és hogyan szexelt, valamint azt is, mikor kapott fizetést, nehogy valaki kétszer kérje.

Via